Koogid

Sebrakook

1 kg

Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud kohupiima-kreemiga. Pealt on kook kaetud suhkruvõõbaga. Kaunistatud valge glasuuriga. 

Õuna-rabarberikook

800 g

Plaadikook, muretainapõhi kaetud õunakuubikute ja rabarberitükkidega, peal biskviitkate, kaetud tuhksuhkruga.

Karamelli-hapukoorekook

1 kg

 Karamelli-muretaignast põhjad on kihistatud vanilje-hapukoorekreemiga. Kook on pealt kaetud karamelli-muretaignast puistega.

Hea kohupiimakook

370 g

Klassikaline muretaignast põhjal küpsetatud kohu-piimakook muretaignast puistega.

Tiramisu

330 g

 Maitsev Tiramisu kook õhulise koorekreemiga.

Sebrakook

370 g

Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud kohupiima-kreemiga. Pealt on kook kaetud suhkruvõõbaga. Kaunistatud valge glasuuriga.

Hea kohupiimakook

1 kg

Klassikaline muretaignast põhjal küpsetatud kohu-piimakook muretaignast puistega. 

Krässu kook

400 g

Kook on valmistatud karpi. Kakao- ja heleda biskviiditükid on kihitatud hapukoorega. Pealt valatud üle kakaopumatiga.


Hapukoore-karamellikook

300 g

Liivapõhjal on hapukoore-karamellikreem, mille vahel kakaobiskviit. Kook on pealt kaetud kakaobiskviidist puistega.

Kodujuustu-vaarikakook

280 g

Liivapõhjal on hapukoore-kodujuustukreem, mille vahel vaarikad ja biskviitpõhi. Koogi pealispind on träpsuline ning kaetud tumedama roosa želeega.

Vaarika-kohupiimakook

690 g

Liivapõhi on kaetud kohupiima-vahukreemiga, millele lisatud vaarikad. Koogil on katteks punane želee.

Maasika-kohupiimakook

690 g

Muretaignast põhjal on kohupiimakreem, millel katteks maasikad želees.

Kohupiima-sefiirikorvike

86 g

Kohupiima-sefiirikorvike koosneb liivataignakorvikesest, kohupiima-kreemitäidisest ja heleroosast sefiirikattest, mis on kaunistatud värviliste nonparellidega.

Vanaema õunakook

400 g

Pärmi-muretaignal õunatäidise ja krõbeda puistega küpsetatud kook. Toote valmistamisel on kasutatud võid.

Rummimaitselised koogikesed

200 g

Muretaignast põhjal on rosinaid sisaldav rummi-maitseline mass, mis kaetud pehme valge glasuuriga. Kook on kaunistatud tumedast glasuurist triipudega.

Kodune kohupiimakook

300 g

Küpsetatud rosinatega kohupiimakook muretaignast põhjal. Kook on kaunistatud maapähklilaastu ja valge glasuuriga.

Rummimaitselised pallid

450 g

Klaasikaline rummimaitseline, rosinaid sisaldav kakaoga biskviidimass on vormitud pallikujuliseks. Kook on kaunistatud kreemist roseti ja puudersuhkruga.

Küpsise Napoleon

560 g

Napoleoni kook uues kuues, erilisemaks teeb koogi küpsisebiskviit, mis on kihitatud rikkaliku kohupiimakreemi ja pohlamoosiga. Kooki katab küpsetatud lehttaignapuru ja puudersuhkur.

Mustasõstra-sokolaadikook

400 g

Koogil on browniemaitselised biskviitpõhjad, mis on kihitatud mõnusalt tummise šokolaadikreemi ja hapuka mustasõstrakreemiga. Toorjuustu-šokolaadikreem on valmistatud ehtsa vahukoore ja maheda 54% lise šokolaadiga. Mustasõstra-toorjuustukreemi valmistamisel oleme kasutanud mustasõstrapüreed, mis annab kreemile tugeva marjamaitse ja ilusa värvi. Koogi katteks olev želee lisab veelgi marjamaitset ja oma särtsaka värviga viimistleb pealispinna.

Tallinna kook

800 g

Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud hapukoore-kreemiga. Pealt on kook kaetud suhkruvõõbaga ning kaunistatud karamellišokolaadiga.

Blondie & Brownie

200 g

Blondie & Brownie koosneb hõrkudest Blondie ja tummistest Brownie ampsukestest. Blondie koogikestele annavad magusust valge glasuuri krõmpsuvad tükikesed ning hapukust ja värvi lisavad kuivatatud jõhvikatükid. Brownie koogikestel on krõbe koorik, mille all šokolaadine pehme sisu koos metspähkli tükikestega. Koogid on lõigatud paraja suurusega ampsudeks, et oleks sobivad nii tee peale kaasa haaramiseks kui ka lihtsalt kohvi kõrvale nautimiseks.

Brownie karbis

130 g

Brownie koogi ampsukesed on iga šokolaadisõbra unistus. Tummised ja sügava iseloomuga kookidel on krõbe koorik ja pehme šokolaadine sisu, millele annavad tekstuuri metspähklitükikesed. Koogid on lõigatud paraja suurusega ampsudeks, et oleks sobivad nii tee peale kaasa haaramiseks kui ka kohvi kõrvale nautimiseks.

Teekook

300 g

Teekoogi vahel on vahukreem ning peal streislipuru, mis kaetud tuhksuhkruga.

Käharpea kook

280 g

Heleda ja tumeda biskviidi ning hapukoorega karpi valmistatud kook. Pealt kaunistatud kakaogeeliga.